Két csabai sofőr, két baleset, két pozitív szonda

Békéscsabán, a Baross utca és az Áchim L. András utca kereszteződésében augusztus 1-jén, 13 óra 30 perc körül egy tolató személygépkocsi nekiütközött egy másik autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de az előbbi jármű vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök ezért előállították mintavételre és orvosi vizsgálatra. A férfi vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellene.

Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök augusztus 1-jén, 22 óra 30 perc körül, Békéscsabán, a Dózsa György úton. Először egy parkoló autónak, majd egy oszlopnak ütközött egy személyautó. Ebben a balesetben sem sérült meg senki, de a járművezetőnél a szonda ittasságot jelzett. Őt is előállították a rendőrök orvosi vizsgálatra, mintavételre és büntető feljelentés tettek ellene.

Békéscsabán, augusztus 1-jén, 22 óra 30 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy gyomaendrődi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék rongálás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves S. Bélát a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.
 
 

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , , , ,