A feje tetejére állt a világ egy feltehetően ittas és drogozó sofőrrel Dobozon

2023. április 27. 10:55 | behir.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt Dobozon, Gyulán, és Vésztőn.

Békés vármegyében április 26-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Dobozon, az Áchim utca és a Zsibongó utca kereszteződésében 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek, így összeütköztek. A biciklis elesett és könnyebben megsérült – olvasható a rendőrség beszámolójából.

A napi összefoglalóból az is kiderült, hogy Gyulán, a Bárdos utcában 13 óra 45 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő kátyúba hajtott, elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Vésztőn, a Kóti út és a Bem utca kereszteződésében 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy biciklis nőnek. Összeütköztek, a kerékpáros elesett és könnyebben megsérült.

Árokba borult egy személyautó április 26-án, 11 óra 45 perc körül Dobozon, a Nagy utcában. A járművet vezető 32 éves dobozi férfi nem sérült meg, de felmerült a gyanúja annak, hogy mielőtt elindult a kocsival, alkoholt és kábítószert fogyaszthatott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

További programok »

FEL