Baleset, ittas járművezetés és engedély nélküli vezetés miatt intézkedtek

2022. szeptember 9. 12:24 | behir.hu

Sok dolga akadt a Békés megyei rendőrnek csütörtökön.

Békés megyében szeptember 8-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írta pénteken a police.hu. Tarhos külterületén 10 óra 45 perc körül egy kisteherautó vezetője azért, hogy elkerüljön egy másik járművel történő ütközést, elrántotta a kormányt, ami után lesodródott az útról és árokba csúszott. A kistehergépkocsit vezető férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Orosházán, a Szőlő körúton 19 óra előtt néhány perccel egy autós lesodródott az útról és oszlopnak ütközött. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 8-án Kondoroson, a Csabai úton és Szeghalmon, a Bocskai utcában. Előbbi helyszínen 8 óra 30 perc körül, míg az utóbbinál 9 óra 45 perc körül állítottak meg a rendőrjárőrök egy-egy személygépkocsit vezető férfit. Mindkét esetben a helyszíni szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett náluk. A Kondoroson történt intézkedés során a kondorosi férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Szeghalmon ellenőrzött jármű vezetőjénél pedig a további légalkoholmérések igazolták azt, hogy ő is ittasan vezetett. A rendőrség mindkettőjük ellen büntetőfeljelentést tett, a szeghalmi autóstól a jogosítványt is elvették.

Békéscsabán, az Urszinyi Dezsőné utcában szeptember 8-án 20 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit. Motorkerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a jármű vezetésére érvényes jogosítványa nincsen. A 21 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

További programok »

Kék hírek

Bolgári engedetlenség – Külföldi sofőr miatt siklott ki a vonat Mezőhegyesnél

A vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt a Gyulai Járási Ügyészség vádirata alapján 200.000.-Ft pénzbüntetésre és 1 évi közúti járművezetéstől eltiltás büntetésre ítélt a Battonyai Járásbíróság előkészítő ülésén egy 55 éves büntetlen előéletű Bulgáriában élő, bolgár állampolgárságú férfit, aki miatt kisiklott egy személyvonat Mezőhegyes külterületén. Az ítélet jogerős.
2024. május 23. 18:40
FEL