Péntek este a Vác együttesét fogadják a lila-fehérek

2019. március 8. 14:57 | Szendi Rita

Két hét pihenő után a lila-fehérek hazai pályán folytatják a bajnoki szezon. A viharsarki gárda a tabella jelenleg ötödik helyén álló Vác együttese ellen lép pályára Békéscsabán, a városi sportcsarnokban, pénteken.

A viharsarkiak kéthetes szünet után, március 8-án, nőnapon lépnek újra pályára. A csapat kapitánya elmondta, az együttes tavaly csatlakozott először a Mályvavirág Alapítvány kezdeményezéséhez. Az akciót folytatva mérkőzés előtt idén is rózsaszín pólóban melegítenek majd be, ezzel is a méhnyakrák megelőzésére hívják fel a figyelmet.

A lila-fehérek egyre jobban teljesítenek a bajnokságban és ez meglátszik a csapat hangulatán is - árulta el Walfisch Mercédesz. A csapatkapitány azt is elmondta, hogy Dunaújvárosban ugyan vereséget szenvedtek, de szoros csatában maradtak alul.

Horváth Roland együttese ezúttal a Vác csapatát fogadja a városi sportcsarnokban. A vezetőedző elmondta: a papírforma a Pest megyeieknek kedvez, de mindent megtesznek azért, hogy meglepetést okozzanak. Kiemelte: nagyon jó csapat érkezik Békéscsabára, de sokat készültek egész héten. A viharsarkiak vezetőedzője hozzátette: jót tett ez a kis pihenő a lányoknak, reméli ez majd a játékukon is meglátszik.

A lila-fehérek pénteken, 18 órakor lépnek pályára a Vác együttese ellen.

 

További programok »

FEL