Kézilabda: Horváth Roland két évet hosszabbított Békéscsabán

A következő két szezonban is Horváth Roland lesz az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE felnőtt csapatának vezetőedzője.

A 36 éves szakember 2017 novemberében érkezett Békéscsabára, akkor nehéz helyzetben vette át a csapatot, de végül a 12. helyen fejezte be együttesével a szezont. Első teljes idényében sérülések nehezítették a munkát, a csapat azonban februárra már kedvező helyzetbe került, végül pedig megőrizte első osztályú tagságát. Az egyesület a jó eredmények nyomán hatékonyan tudta kezdeni a következő szezon előkészítését, ennek fényében a fiatal edző bizakodóan tekint a jövő felé.

– Szeretném folytatni a szakmai munkát, amit elkezdtem, és bízom benne, hogy az új igazolások tükrében, és az itt maradó fiatal játékosokkal jobb eredményt tudunk elérni a következő szezonban, és egy nagyobb játékos kerettel eredményesek tudunk lenni! – fogalmazott Horváth Roland az egyesület közleményében.

Az egyesület elnöke, Paláncz György Kezdőkör című magazinunk vendége volt, ahol a jövő évi tervekről is szó esett. (A beszélgetést 22:11-től látható és hallható.)

 

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , , , ,