Ötszáz kilogramm szemetet szedett két békéscsabai civil szervezet

2020. augusztus 31. 15:17 | Csiffáry Zsuzsanna

Tisztítsuk meg az Országot! elnevezéssel indult projekt, amelynek részeként megkezdődött a felhalmozódott, illegálisan lerakott hulladék felszámolása. A programban részt vett a Szeretlek Békéscsaba Egyesület és a Szeretlek Békés Megye Egyesület is.

Az egyesületek elnöke előző beszélgetésünkben elmondta, hogy számára kifejzetten fontos, hogy rend és tisztaság vegye körül az embereket. Így teljesen más mindenkinek a közérzete.

Az egyesületek elnöke, Frankó Attila elmondta, hogy Telekgerendáson, Kétegyházán, Szabadkígyóson, Békéscsabán és környékén reggel 7-től 13 óráig szedték a szemetet, amelynek végeredménye 500 kilogramm hulladék lett. A program vezetője nagyon hálás saját és a szeméttelep munkatársainak.

Előző beszélgetésünk itt olvasható. 

 

Galéria

További programok »

Itthon

Jakab: „A békési melós 140 ezerrel kap kevesebbet, mint a fővárosi kollégája”

Egy Békés megyei munkája is ér annyit, mint bárki másé Európában címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délután, a békéscsabai Petőfi ligetben Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, és Stummer János országgyűlési képviselő, aki az ellenzéki előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében indul.
2021. június 21. 17:02
FEL