Öröm helyett bosszúság - fizetett légyott helyett kirabolta kuncsaftját

2020. február 5. 16:03 | behir

Alkalmi partnere lopott meg egy férfit Békéscsabán. A nőt a rendőrök elfogták.

Lopás vétség elkövetésével gyanúsít a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy sárándi nőt - írja a police.hu. A 29 éves nő 2020. február 4-én délelőtt érkezett Békéscsabára. Egy internetes oldalon lefoglalt két napra egy lakást, majd szintén az interneten feladott egy hirdetést, hogy férfiakat fogad. Többen felhívták, de csak ketten mentek el hozzá. A második férfi, amikor megérkezett, a nő kérésére előre fizetett. Ekkor látta a nő, hogy sok pénz van nála.

Elküldte zuhanyozni, közben kivette a nadrágja zsebéből a több mint százezer forintot és elment a lakásból. A férfi nem volt sok időt a fürdőszobában, ahogy bement, szinte rögtön észbe kapott, hogy kint hagyta a pénzét. Azonnal kiment, de akkor már a nő nem volt ott. A pénz mellett egy kávéfőzőt is elvitt a lakásból. A férfi bejelentése után a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a nőt, majd miután Hajdú-Bihar megyei lakásán elfogták, büntetőeljárást indítottak ellene.
 

 

Itthon

Mezőberényben a Petőfi utcai gömbakácokat kivágták, gömbkőriseket ültetnek

Siklósi István, Mezőberény polgármestere még múlt év novemberében tájékoztatta a város lakóit arról, hogy a Petőfi utca nyugati oldalán lévő japán gömbakácok helyett gömbkőrisek ültetését tervezik. A napokban már arról számolt be, hogy a gömbakácok kivágása befejeződött, kezdődhet az ültetés, amelyhez segítőket várnak.
2021. március 2. 19:00
FEL