Novemberben lesz a Sparring Day 2021.

2021. október 19. 08:32 | Such Tamás

A Békés Megyei Kempo Egyesület nyolcadik alkalommal rendezi meg november 6-án, 12 órától a Warriors Sparring Day-t, azaz a gyakorló küzdelmi napot. Az békéscsabai Andrássy út 71-73. szám alatti teremben, egyidőben több küzdősportot is láthatnak az érdeklődők.

– A gyakorló küzdelmek fontos részét képezik nemcsak a jövő versenyzői számára, hanem azok részére is, akik versenyekre vagy egy hosszabb versenyidényre készülnek. Többek között segíti a ráhangolódást, a küzdelmi stílus csiszolását; és mivel az ellenfelek gyakran olyan partnerrel kerülnek össze, akit nem ismernek, így versenyszerű körülmények alakulnak ki, ezáltal nagyon hasznos rendezvény a versenyzők számára – mondja Niedermayer Zsolt.

 

Sparring Day plakát – Forrás: Niedermayer Zsolt

 

A rendezvény szervezője hozzáfűzi, a közeli klubokon kívül többek között Nyíregyházáról, Budapestről, Debrecenből, Szegedről, azonfelül Aradról és Temesvárról is képviseltetik magukat a sportolók. A tatamikon, két ringben és egy ketrecben – K-1 low-kick, grappling, MMA és ökölvívó mérkőzéseket is láthatnak a kilátogatók, akik között olykor jól ismert egykori küzdősportolók és edzők is feltűnnek.

A szakmai színvonalat a következő résztvevő klubok garantálják: Hricsovinyi Károly – Energy Gym; Kiss Károly – Carlson Gracie EW; Niedermayer Zsolt – Békés Megyei Kempo SE; valamint Gregor László – Békés Megyei Harcművész Szövetség.

 

Herczeg Tamás és Niedermayer Zsolt – Fotó: behir.hu/Kugyelka Attila

Herczeg Tamás és Niedermayer Zsolt – Fotó: behir.hu/Kugyelka Attila

 

A rendezvény fővédnöke: Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL