Csúcslétszám a szombati Sparring Day-en

2023. február 17. 15:15 | Such Tamás

Tizenegyedik alkalommal rendezi meg február 18-án, szombaton a Békés Megyei Kempo Szövetség a Sparring Day-t. A gyakorló küzdelmi nap ezúttal ismét a régi, jó öreg helyen, az East Warriors, békéscsabai Andrássy út 71-73. alatti MMA edzésközpontjában lesz.

– Délre érkeznek a versenyzők; a hivatalos megnyitó 13 órakor kezdődik Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, a program fővédnöke köszöntőjével. Azt követően két ringben, egy ketrecben és egy tatamin zajlanak majd a meccsek – mondja Niedermayer Zsolt, a Békés Megyei Kempo Szövetség elnöke.

 

Herczeg Tamás és Niedermayer Zsolt – Fotó: behir.hu/Kugyelka Attila

Herczeg Tamás és Niedermayer Zsolt – Fotó: behir.hu/Kugyelka Attila

 

Hozzáteszi, számos ökölvívó, MMA, grappling és K1-es versenyző nevezett. Az utóbbi szakágban több mint száz (!) harcos száll ringbe. Ez akár Guinness-rekordnak is számíthat, főleg, ha mindenki legalább két-három küzdelmet vív. A rendezvényre nemcsak hazánk városaiból, hanem a határon túli településekről is érkeznek.

– A program eredendően ráhangolódás a versenyszezonra – folytatja –, és egyben válogató a márciusi küzdelem napjára, amely idén ünnepli a 10. évfordulóját.

 

További programok »

Sport

Újra előnyben a BRSE a bajnoki negyeddöntőben – galériával

A Swietelsky-Békéscsaba 3–0-ra nyert az UTE ellen a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, vasárnap este. Tóth Gábor együttese így ismét vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A találkozót Boskó Ágnes, a vendégek feladójának súlyos sérülése árnyékolta be.
2024. február 25. 20:06
FEL