Nézők előtt lép pályára a csabai női kézilabdacsapat

2021. május 5. 15:12 | behir.hu

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE május 7-én, pénteken már nézők előtt fogadja az Alba Fehérvár együttesét a városi sportcsarnokban.

A járványügyi korlátozások enyhítése nyomán most már a csabai női kézilabdacsapat meccsein is részt vehetnek nézők. A klub a behir.hu szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében azt írja: a jogszabálynak megfelelően a belépésre csak a Magyarországon kiállított védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók jogosultak, akiknek a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványukat is be kell mutatniuk a beléptetés során.

A klub kiemelte: a 18 év alatti szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező, felnőtt kísérő társaságában is megtekinthetik a bajnoki találkozót. Az okmányok ellenőrzése még az épületen kívül, a sportcsarnok lépcsőinél történik meg, ezzel szeretnék elkerülni a sorban állást a létesítményen belül.

Az „A” oldali lelátó kizárólag a bérletesek elhelyezésére szolgál majd, ide csak azok a szurkolók ülhetnek majd, akik érvényes szezonbérlettel rendelkeznek. A „B” oldali lelátón foglalhatnak helyet a mérkőzést jeggyel megtekinteni szándékozó drukkerek, pénztár csak azon az oldalon működik majd.

A mérkőzés alatt a létesítményben büfé nem üzemel és a Magyar Kézilabda Szövetség által megfogalmazott ajánlás szerint az első két széksort mindkét oldalon lezárják majd.

A klub arra kéri a szurkolókat, hogy a nézőtéren is tartsanak megfelelő távolságot egymástól, lehetőség szerint csak az egy háztartásban élők üljenek közvetlenül egymás mellett. A kialakult helyzetben a klub a bérleteseket is arra kéri, hogy a helyek elfoglalásánál legyenek tekintettel a leírtakra, mert az egyesület ilyen körülmények között nem minden esetben tudja garantálni a megszokott helyeket.

A bejáratoknál továbbra is lesz lázmérés, kihelyeznek kézfertőtlenítőket, a  nézők számára pedig a belépést követően a létesítmény teljes területén kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése.

További programok »

Sport

Röplabda egy héten keresztül – nyári tábort szervezett a BRSE

Már ötödik éve, hogy a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület megszervezi nyári táborát. A viharsarki klub programjának első turnusára több mint 50 gyermek jelentkezett. Az edzők naponta több edzést tartanak a fiataloknak, de ügyességi és kézműves foglalkozások is szerepelnek a palettán.
2021. június 24. 17:25
FEL