Nem ART, ha alkotsz - Azért szeretem a Balatont, mert...

2020. április 19. 06:14 | behir

Ahányan vagyunk, annyi oka lehet annak, hogy szívünkbe zártuk a magyar tengert. Itt a lehetőség, hogy többen is elmesélhessék miért szeretik a magyar tengert.

A Kultkikötő rajzpályázatára várnak alkotásokat, a „Te miért szereted a Balatont?” téma feldolgozásában.

 

Pályázók köre

óvodások és általános iskolások

 

Pályázat formája és technika

A rajzok, festmények A4-es vagy A3-as méretű lapra bármilyen technikával készülhetnek, és egy pályázó maximum 3 művel jelentkezhet.

 

Pályázat beküldési határideje

Az alkotásokat a palyazat@kultkikoto.hu mail címre várják 2020. május 11-ig. A pályamunkákat online formátumban kérik benyújtani, lehetőség szerint szkennelve, vagy nagyobb felbontású fotó formájában.

 

Továbbiak:

A 15 legjobb pályamunkát a Kultkikötő 2020-as jubileumi évadának keretében kiállítják, és az első három helyezett értékes könyvutalványt nyerhet, illetve 2 db korlátlan bérletet a Kultkikötő 2020-as nyári évadának gyerekprogramjaira. A szkennelt vagy fotózott rajz mellé az alábbi adatokat kérik feltüntetni az üzenetben: mű címe, alkotó neve, életkora, intézmény neve, szülő neve és elérhetősége, a tárgy pedig KULTKIKÖTŐ rajzpályázat 2020. Fontos, hogy megőrizzék az eredeti pályaműveket, mert később postai úton is kérhetik.

Bővebb információt itt és itt olvashatnak az érdeklődők. 

További programok »

Kultúra

Lehet, hogy Olaf Scholz nyitja meg Scholtz Endre kiállítását Berlinben?

Scholtz Endre, a békéscsabai festőművész szerint nem kizárt, hogy Németország alkancellárja, Berlin korábbi polgármestere, Olaf Scholz a rokona. Ugyanis mindkettejük családfája valaha az észak-németországi területeken szökött szárba. Ráadásul Schol(t)zból kevés van a világon. (Pláne Endréből.)
10:08
FEL