Negyvenöten vehették át diplomájukat a Gál Ferenc Főiskolán

2018. június 22. 19:28 | Gyemendi Réka

Negyvenöten vehették át diplomájukat a Gál Ferenc Főiskola pénteki ünnepségén, az intézmény sportcsarnokában.

 

 

Az utóbbi években már nem csak Szegeden tart tanévzárókat a főiskola, hiszen a székhely mellett több városában is működnek intézményei. A Békéscsabán diplomázott hallgatók tanulmányaikat még a Szent István Egyetemen kezdték, február elsejétől viszont a kar a Gál Ferenc Főiskolához került, így az intézménynek ez az első tanévzárója a városban.

Dr. Kozma Gábor diakónus, főiskolai tanár ünnepi beszédében elmondta: bármerre is sodorja az élet a most végzett hallgatókat, a város visszavárja őket.

– Változhatott a fenntartónk, a nevünk, de egy valami sosem változhat: az, hogy minden erőnkkel arra törekedjünk, hogy a mai magas igényeket támasztó munkaerőpiacra jól felkészült, szakmájukat magas szinten ellátni képes fiatalokat képezzünk – mondta el Dr. Lipcsei Imre, főiskola tanár, kari rektori megbízott, ügyvivő dékán.

A sikeres államvizsgát tett hallgatók Gazdálkodási és menedzsment, Műszaki menedzser, valamint Pénzügy és számvitel alapszakon sajátították el ismereteiket.

 

Gyemendi Réka

További programok »

Itthon

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL