Nyílt nap a főiskolán: A teljes kínálatot felvonultatták

2019. január 8. 15:52 | Gyemendi Réka

A Gál Ferenc Főiskola nyílt napot tartott a békéscsabai gazdasági karon. A rendezvényen felvonultatták az intézmény kínálatát, ráadásként pedig Varga Viktor egy koncertet is adott a nagyelőadóban.

 

 

– Ahhoz, hogy elérjem az életem egyik célját, diplomára van szükségem. A békéscsabai gazdasági kar közel van a lakhelyemhez, a nyílt napon szerzett és az ismerősöktől hallott információk alapján jónak is tűnik, ezért szeretném ezt megpróbálni – mondta az egyik nyílt napra érkező középiskolás diák, Tarr Attila.

Mint azt dr. Lipcsei Imre dékántól megtudtuk, a Gál Ferenc Főiskolának volt már nyílt napja Szegeden, azonban úgy gondolták, hogy Békés megyében is jobban meg szeretnék mutatni magukat.

– A főiskola teljes kínálatát felvonultattuk, itt voltak a szegedi teológiai kar, a békéscsabai gazdasági kar, a gyulai egészségügyi és szociális kar, valamint a szarvasi pedagógiai kar képviselői. A szarvasiak 2014-ben, a gyulaiak rá két évre, a csabaiak pedig tavaly csatlakoztak a főiskolához. Ennek megfelelően a hallgatói létszám tekintetében a Gál Ferenc Főiskola a harmadik legnagyobb egyházi oktatási intézmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és Károli Gáspár Református Egyetem után – emelte ki dr. Lipcsei Imre.

 

Varga Viktor a legnépszerűbb dalait is előadta a diákoknak (Fotó: Ujházi György)

 

A főiskola a közeljövőben Szarvason és Gyulán is szervez ehhez hasonló nyílt napot.

 

További programok »

FEL