Negyven kiállító várja a jegyespárokat a békéscsabai bevásárlóközpontban

2018. január 10. 08:29 | Kugyelka-Zámbori Eszter

3 nap a Nagy Napért címmel idén januárban is megrendezi Békéscsaba legnagyobb bevásárlóközpontja a hagyományos esküvő kiállítását. Többek között virágkötők, esküvői ruha kölcsönzők és rendezvényszervezők mutatják be szolgáltatásaikat január második hétvégéjén - egy helyen. Az üzletközpont idén is hirdetett jegyesversenyt az eseményhez kapcsolódóan.

Rekordszámú: 75 pár jelentkezett a Csaba Center közösségi oldalán meghirdetett versenyre. A jegyespárokra egészen január 13-án, este hat óráig szavazhatnak azok, akik támogatni szeretnék a fiatalokat. A három legtöbb szavazatot kapott menyasszony és vőlegény a szolgáltatók felajánlásait nyerheti meg.

– A nagy napra való felkészüléshez, illetve a nagy napon használhatja fel ezeket az ajándékokat a nyertes párok. Kezdve a wellness hétvégétől, a jegyesfotózásokon, ékszer-utalványokon keresztül, a frizura és sminkkészítés-, menyasszonyi ruha kölcsönzési kedvezményekig - kapnak ajándékot a völegények és menyasszonyok. Szinte mindent,  amia boldogító igen kimondásához kell – tájékoztatott Szabóné Németh Tímea, a Csaba Center marketing munkatársa.

Az esküvő-ipar 40 kiállítója mutatkozik be a bevásárlóközpont földszintjén felállított standoknál. Számos esküvői ruha szalon, fotós, szépségtanácsadó, rendezvényszervező és rendezvényhelyszín képviselteti magát a kiállításon.

– Nem csak békéscsabaiak, Békés megyeiek, hanem a megyén kívülről is érkeznek szolgáltatók, illetve termékeket árulók. Természetesen a színpadon is zajlanak majd programok. Nagy siker szokta övezni a menyasszonyi ruha bemutatókat és a divatbemutatókat, illetve lehetőség lesz arra is, hogy a párok élőben ismerjék meg azt a zenekart, amelyet fel szeretnének majd kérni a lakodalomra – emelte ki Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója.

Fontos, hogy már most elkezdjék az esküvő szervezését a párok, ha még idén szeretnének összeházasodni – hangsúlyozta Hrabovszki György. Hozzátette: a kiállítás a szervezés megkönnyítésében segíthet nekik.

 

 

További programok »

FEL