Négy balesetben öten sérültek könnyebben Békés megye útjain

2020. július 10. 11:06 | behir

Négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre július 9-én Békés megye útjairól. Mindeközben közokirat-hamisítás és lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, az Iskola utca és a Mátyás király utca kereszteződésében, 11 óra körül egy kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők az autót vezető férfit és utasát is könnyű sérüléssel vitték kórházba – írja a police.hu.

Orosházán, a Szentesi úton, 16 óra 15 perc körül két személyautó ütközött össze, az egyik jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Fél órával később, Békéscsabán, a Franklin utcában egy parkoló személygépkocsinak hajtott egy kerékpáros, aki könnyű sérülést szenvedett.

Szintén Békéscsabán, a Derkovits soron, 21 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő nő egy álló autó kinyíló ajtajának ütközött. A balesetben a nő könnyebben megsérült.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök július 9-én 12 óra 45 perc körül, a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy román állampolgárságú férfi személygépkocsival akarta elhagyni az országot, de a határrendészek megállapították, hogy a férfi spanyol vezetői engedélye nem eredeti. A 34 éves férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei július 9-én 5 óra 15 perc körül előállítottak egy lőfegyverrel, lőszerrel visszaéléssel gyanúsítható férfit. A 48 éves békéscsabai férfi a gyanú szerint engedély nélkül tartott otthonában több fegyvert és lőszert. A rendőrkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként kihallgatták.
 

További programok »

FEL