Közlekedési baleset és bűncselekmény miatt intézkedtek a megye rendőrei

2022. március 4. 09:43 | behir.hu

Békéscsabán baleset, Zsadányban ittas vezetés, Medgyesegyházán rongálás miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Szarvasi úton 2022. március 3-án 10 óra 30 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros. A baleset azért történt, mert az autó vezetője nem adott elsőbbséget a biciklis férfinak. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2022. március 3-án Zsadányból a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A férfit a Béke utcában állították le és szondáztatták meg. Miután a készülék alkoholfogyasztást jelzett, a rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd az 52 éves férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2022. március 3-án 22 óra 30 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy román honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességét igazoló adatlapot meghamisították, ezért a 35 éves férfit előállították, és közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Medgyesegyházán, 2022. március 3-án egy férfi hozzávágta a kerékpárját egy ház előtt a kapubejáróban álló autóhoz. A kocsi szélvédője betört, illetve a mellette álló autó bal első ajtaja is megrongálódott. A 43 éves férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon rongálás miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL