Négy baleset, két könnyű és három súlyos sérült

2022. augusztus 7. 08:55 | behir.hu

Békés megyében augusztus 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kaszaperen, az Árpád utcában 4 óra 15 perc körül egy személygépkocsi sodródott árokba, a jármű vezetője és utasa is súlyosan megsérült - írja a police.hu. Újkígyós külterületén, az Apponyi utca folytatásában lévő földúton egy motorkerékpárral közlekedő 13 éves fiú esett el. A balesetben 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Őr utca és a Szabolcs utca kereszteződésében 11 óra 45 perc körül egy autós ütött el egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba. Gádoroson, a Bajcsy-Zsilinszky utca és az Október 6. utca találkozásánál 18 óra körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi nem tartott megfelelő követési távolságot egy személyautó mögött, és összeütköztek. A férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

További programok »

Itthon

Adventi hangulattal készül a gyulai Almásy-kastély

Karácsonyi varázskastély címmel hirdetett adventi programsorozatot a gyulai Almásy-kastély. Az intézmény december 2. és január 7. között szombatonként adventi vásárral, kézműves ajándékműhellyel, valamint ünnepi installációkkal várja a látogatókat.
17:04
FEL