Három baleset és körözés miatt intézkedtek a rendőrök

2020. november 7. 09:48 | behir.hu

Békés megyében pénteken három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Franklin utcában 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy vele azonos irányban közlekedő kerékpáros nőt, aki gyermekülésben vitte kétéves kisfiát. Az autós a lepárásodott szélvédőn keresztül nem vette észre a biciklist. A mentők a nőt és gyermekét is könnyű sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Petőfi Sándor utcában 11 óra 45 perc körül összeütközött egy kisteherautó és egy segédmotoros kerékpáros, aki súlyosan megsérült.

 

(Fotó: police.hu)

(Fotó: police.hu)

 

Három órával később Újkígyóson, a Jókai utca és a Gyulai utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A balesetben a vétlen jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán 2020. november 6-án 6 óra körül a rendőrök elfogtak egy nőt, akinek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hamis tanúzás miatt elrendelte a körözését. A 25 éves nőt a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 

További programok »

Itthon

Adventi hangulattal készül a gyulai Almásy-kastély

Karácsonyi varázskastély címmel hirdetett adventi programsorozatot a gyulai Almásy-kastély. Az intézmény december 2. és január 7. között szombatonként adventi vásárral, kézműves ajándékműhellyel, valamint ünnepi installációkkal várja a látogatókat.
17:04
FEL