Nem kezdte meg a büntetését, előállították a rendőrök

2021. február 21. 09:20 | behir

Békéscsabán körözés alapján, Békésen lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei február 20-án 21 óra körül Békéscsabán elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A 23 éves békéscsabai férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették - írja a police.hu.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei február 20-án délelőtt előállítottak egy kunágotai férfit. A gyanú szerint a 20 éves férfi február 19-én késő este bement Békésen, egy ház udvarára, ahol leszerelte egy kerékpár mindkét kerekét és elvitte azokat. A bejelentéstől számított néhány órán belül a rendőrjárőrök elfogták a férfit, akit a rendőrkapitányságon lopás elkövetésének gyanúja miatt kihallgattak a nyomozók. A nála tartott kutatáskor megtalálták az ellopott kerekeket, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak.

 

Itthon

Már érkeznek az sms-ek a 60 év alatti krónikus betegeknek a hétvégi oltásról

Az oltási tervnek megfelelően a következő napokban is folytatódik a regisztrált idősek oltása, több mint 395 ezer oltására van lehetőség a háziorvosokhoz kiszállított Sinopharm, Moderna és a kórházi oltópontokra kiszállított Pfizer-vakcinákkal. Ezzel párhuzamosan a folytatódik a 60 év alatti krónikus betegek oltása is.
2021. március 4. 18:13
FEL