Öt baleset és hét sérült a megye útjain

2019. június 10. 14:31 | behir

Csorvás közelében, Medgyesegyházán, Kaszaper külterületén, Békéscsabán és Telekgerendásnál is személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében június 9-én öt személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. A 47-es számú főúton, Csorvás és Békéscsaba között, 11 óra körül egy személyautó vezetője balra akart kanyarodni, de nem adott elsőbbséget a szemből érkező motorosnak és összeütköztek. A motoros elesett és könnyebben megsérült.

Medgyesegyházán, a Deák Ferenc utcában 12 óra 30 perc körül megcsúszott és elesett egy motorral közlekedő férfi. Esés közben a sodródó motor nekiütközött két szemből érkező kerékpárosnak, akik szintén elestek. A balesetben a motoros súlyosan az egyik biciklis pedig könnyebben megsérült.

 

(Fotó: police.hu)

 

Kaszaper külterületén 13 óra körül történt baleset. Egy személyautó Kaszaper irányából Orosháza felé tartott, amikor az egyik útleágazásnál balra akart kanyarodni. Kanyarodás előtt nem vette észre, hogy a mögötte haladó motoros megkezdte az előzését, így a két jármű összeütközött. A motoros elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

Három órával később, 16 óra 10 perc körül Békéscsabán, a Lencsési úton egy biciklivel közlekedő férfi fékezés közben elesett és súlyosan megsérült. Felmerült a gyanúja annak, hogy a férfi ittasan kerékpározott.

Telekgerendás külterületén, 22 óra 30 perckor egy személyautó vezetője egy balra ívelő kanyarban letért az útról és nekiütközött egy, az út mellett leparkolt és kivilágított traktornak. A balesetben az autót vezető férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett könnyebben megsérült, még utasa súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

 

További programok »

Itthon

FEL