Öt baleset, nyolc könnyű sérült a megye útjain

2020. július 3. 09:45 | behir

Pusztaföldváron, Medgyesegyházán, Gyulán, Kétsopronyban és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, július 2-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Pusztaföldvár külterületén, 7 óra 30 perc körül összeütközött egy traktor és egy személygépkocsi. Mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült.

Medgyesegyházán, a Kossuth Lajos téren, 9 óra körül egy kerékpárral közlekedő tíz éves lány nem biztosított elsőbbséget és nekihajtott egy személygépkocsinak. A gyermek elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy órával később, Gyula külterületén két személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik autó vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett.

Kétsoprony külterületén, 12 óra előtt néhány perccel összeütközött három személygépkocsi, amelyek közül az egyikben két utas könnyebben megsérült.

Békéscsaba külterületén, 20 óra körül egy személygépkocsi vezetője elsodort egy kerékpáros férfit. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

 

 

További programok »

Itthon

Célegyenesbe érkezett az Év Kiváló Magyar Méze Verseny

Immár 11. alkalommal szervezték meg az Év Kiváló Magyar Méze versenyt. A megmérettetés december 4-én „fordult rá” a célegyenesre, a zsűri közel 40 mintából választja ki a hét kategóriagyőztest és ezek közül azt is, amelyik az év kiváló méze megtisztelő címet viselheti.
13:09
FEL