Ketten súlyosan és négyen könnyebben sérültek meg öt balesetben pénteken

2020. július 4. 12:35 | behir

Gyulán, Békéscsabán, Csorváson, Orosházán és Medgyesegyházán is történt sérüléssel járó közlekedési baleset pénteken. A csorvási és az orosházi esetnél is volt súlyos sérült.

Gyulán, a Csabai úton, 8 óra körül összeütközött két személygépkocsi, amelyek közül az egyik járműben egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett - írja a police.hu

 

A pénteki gyulai közlekedési baleset Fotó forrás: police.hu

A pénteki gyulai közlekedési baleset Fotó forrás: police.hu

 

Békéscsabán, a Berényi út és a Lenkey utca kereszteződésében, 13 óra után néhány perccel egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget és elütött egy elektromos kerékpáros nőt, akinek ezután még hátulról nekihajtott a kerékpárjával közlekedő gyermeke is. Anya és lánya elesett, mindketten könnyebben megsérültek.

Csorváson, az Arany János utca és a Széchenyi István utca kereszteződésében, 14 óra 30 perc körül összeütközött egy kisteherautó és egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

 

Csorváson kisteherautó és segédmotoros ütközött Fotó forrás: police.hu

Csorváson kisteherautó és segédmotoros ütközött Fotó forrás: police.hu

 

Orosházán, a Győri Vilmos téren, 21 óra 45 perc körül egy gyalogos férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, nekiesett egy mellette elhaladó kisteherautó oldalának. A balesetben a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Medgyesegyházán, az Árpád utcában, 23 óra 15 perc körül egy autós egy oszlopnak, ezután az út mellet álló tehergépkocsinak és pótkocsinak ütközött neki, majd felborult. A balesetben az autót vezető férfi, akinél felmerült az ittas jármű vezetés gyanúja, könnyebben megsérült.

 

Medgyesegyházán éjszaka történt a baleset Fotó forrás: police.hu

Medgyesegyházán éjszaka történt a baleset Fotó forrás: police.hu

 

 

További programok »

FEL