"Nagyon jó formában vagyunk" - Családi sportnapot szerveztek Mezőmegyeren

2021. október 9. 14:19 | Csiffáry Zsuzsanna

A mezőmegyeri sportkomplexum egész nap várja a sport és a közösségi programok kedvelőit. Az eseményen Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Hanó Miklós alpolgármester is jelen volt.

Egész napos sportprogramot szerveztek a családok részére Mezőmegyeren. A komplexumban nemcsak a focizás és az ugrálóvár állt rendelkezésére a sportolóknak és a gyerekeknek, a szervezők délben csülökpörkölttel is kedveskedtek a közösségnek. Az eseményre Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is kilátogatott. 

– Sok család jött ki a családi- és sportnapra, ami nagy öröm számomra. A pandémia idején a közösségi programokat nem tudtuk megszervezni. Egy kicsit a sportolásért és az emberek, családok kedvéért is rendeztük meg az eseményt, hogy mindenkinek legyen lehetősége a kikapcsolódásra. Zenével, csülökpörkölttel kedveskedünk a látogatóknak – fogalmazott Hanó Miklós alpolgármester, aki azt is kiemelte, hogy az elmúlt években a körzet folyamatosan fejlődött. Mint mondta: a családok szeretnek kijárni a komplexumba, ahol minden korosztály találhat magának elfoglaltságot.

A Mezőmegyer Sportjáért Egyesület elnöke emlékeztetett arra, hogy a sporttelep helyén több, mint 10 évvel ezelőtt csupán egy legelő volt. 

 

Galéria

 

Frisnyicz Pál elmondta, hogy az utóbbi években óriási fejlődésen ment keresztül a létesítmény, amely nem jöhetett volna létre a Magyar Labdarúgó Szövetség, Békéscsaba önkormányzata és a csapat szponzorainak támogatása nélkül.

A Mezőmegyer Sportjáért Egyesület elnöke kitért arra is, hogy a pandémia sem csorbított a csapat erőnlétén és a sporthoz való hozzáállásán.  

 – Szerencsére nagyon jó formában vagyunk. A járvány ideje alatt sem hagytuk abba az edzéseket. Jelenleg mind a két csapatunk vezeti a tabellát. Az egyik csapatunk feljutott a Megye II B-ből a Megye II A-ba, ahol szintén az élvonalban vagyunk – mondta el Frisnyicz Pál. 

 

Galéria

 

További programok »

Itthon

Nagy Ferenc: Folyamatosan szépülnek a város közterületei

A Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. folyamatosan végzi a közterületek ápolását, hiszen egész éves ütemtervvel rendelkezik, ezt az önkormányzat által meghatározott Közszolgáltatási terv is tartalmazza. Az időjárásnak köszönhetően már februárban elkezdődtek a komolyabb munkálatok.
11:58
FEL