Nadifeszt Spirituális Fesztivál: Orosházára ki lehetne tenni a megtelt táblát

Kezdetét vette a Nadifeszt Spirituális Fesztivál Orosháza-Gyopárosfürdőn, mellyel a város a “full-house” (telt ház) állapotába érkezett.

 

A rendezvény július 16-22. között mintegy háromezer résztvevőt vonz, akiknek zöme a Tourinform irodán keresztül foglalt, így látva a számadatokat és kiértékelve a foglalásokat: a városban fellelhető kétezer ágy gazdára talált, illetve az önkormányzati cég által üzemeltetett kempinget is több száz vendég választotta úti céljaként a megtisztulás jegyében, hogy eltöltsön egy hetet a fürdőnegyedben.

 

A program megvalósításában Orosháza város turisztikai szakemberei és a spirituális közösség vezetői első ízben három évben állapodtak meg, így biztosan Gyopárosfürdő fog helyszínt adni a rendezvénynek, mellyel a fürdő is fejlődik, és látogatónak köre bővül. 

 

A rendezvény tematikája és a termálvíz ereje, a gyógyhely által nyújtott szolgáltatások tökéletes szimbiózisban vannak egymással. Az esemény az egészségre épül, mely a teljes testi, lelki, mentális, érzelmi és szociális jólét állapota. Ha életünk kihívásai meghaladják erőnket, egyensúlyunk felborul és megbetegszünk. A rendezvény minden programja különböző problémákra kínál megoldást, egyszerre gyógyít és szórakoztat. Meditációk, jógaiskolák, légzésgyakorlatok, elsősegély tanfolyamok, tudatos táplálkozás, meseterápia, pránanadi van a kínálatban. A kicsiknek emellett gyerekmeditáció, gyerekjóga, meseösvény, meseszövés, bohócműsor, bábszínház, óriáscsúszda és más érdekességek nyújthatnak kikapcsolódást – a fürdő animátorai, kézműves foglalkozások, és bábszínház járulnak hozzá a családok tökéletes kikapcsolódásához azon túl, hogy az egészséges ételek világába is elkalauzolják a vendégeket 7 napon keresztül.

 

 

A Nadifeszt Spirituális Fesztivál részletes programja itt tekinthető meg.

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , , ,