MikulásGyár – adománygyűjtés Békéscsabán is

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata eleget téve a felkérésnek idén csatlakozott a MikulásGyár adománygyűjtő mozgalomhoz.

A MikulásGyár a térség legnagyobb, legismertebb és legelismertebb szervezett jótékonysági akciója, amely adománygyűjtő tevékenységével számtalan elismerést és díjat nyert. Legutóbbi elismerését, az Év Adományozói címét és oklevelét 2017. májusában, a Vöröskereszt világnapján vette át.

 

Az adománygyűjtéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

November 30-a és december 21-e között van lehetőség az adományok leadására Békéscsabán, a Szent István tér 7. szám alatt, a városháza épületében, munkaidőben. Az adományok leadásával kapcsolatosan az információ vagy a portaszolgálat ad felvilágosítást.

Elsősorban tartós élelmiszert (tészta, konzerv, rizs, olaj, liszt, cukor), tisztító- és tisztálkodási szereket (mosószer, mosogatószer, fogkrém, szappan, tusfürdő), jó minőségű, használható ruhát, játékot, könyveket várnak. De minden olyan dolgot lehet adományozni, ami használható, jó állapotban van, és amit maga az adományozó is örömmel fogadna, használna.

 Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, dobozban, nejlonzacskóban is leadható. Az adományokat a Vöröskereszt szortírozza és csomagolja be.

 Az adományt tartalmazó dobozra, szatyorra elegendő ráírni, hogy MikulásGyár.

 Az önkormányzat felhívja a figyelmet arra, hogy pénzt semmilyen módon nem tudnak elfogadni! Aki így szeretne segíteni, kérik, hogy az adományozni kívánt összegért vásároljon be és hozza el a megvásárolt, előbb felsorolt körbe tartozó ajándékokat az adománygyűjtő pontra a városházára. Az adomány a postahivatalokban is leadható, mindössze ennyit kell ráírni: MIKULÁSGYÁR.

 

Megosztás:

Címke: , ,