Mesepékség: A Napsugár bábszínház már megint kisütött valamit!

2020. április 24. 14:31 | Mikóczy Erika

A Békéscsabai Napsugár Bábszínház társulata nem bírja tovább a közönsége nélkül! Nincs hát más lehetőség, mint a bábszínházat áthelyezni az online térbe és ott találkozni a nézőkkel. Nem is akárhogyan! Nem csupán egy élő közvetítésről van szó, hanem valódi összekapcsolódásról, közös meseszövésről.

Az elmúlt hetek során, a Napsugár is felfedezte azokat az applikációkat, amelyek alkalmasak az otthoni munkavégzés alatt a folyamatos kapcsolattartásra, értekezletek megtartására. És végül miért is ne lehetne ezeken keresztül eljutni a közönséghez és beengedni őket is?

Hamarosan indul a Mesepékség, ahol azok a nézők, akik jelentkeznek majd erre a nagy kísérletre, együtt tölthetnek egy órácskát az online térben a Békéscsabai Napsugár Bábszínház bábszínészeivel.

 

Fotó: Békéscsabai Napsugár Bábszínház

 

"És hogy milyen is a világ első online Mesepéksége? Nos, itt sülnek a mesék. De nem akármilyenek, hanem olyanok, amiket a gyerekekkel együtt gyúrunk, kelesztünk, ízesítünk. A receptet és a hozzávalókat előkészítettük, már csak a gyerekek hiányoznak. Mert most a ti mesétek, a mi mesénk!" – írták.

Hogy hogyan lehet jelentkezni és bekapcsolódni majd a Mespékségbe, arról rövidesen mi is hírt adunk.

 

További programok »

FEL