Mérföldkő a helyi médiában

2018. július 15. 21:41 | behir.hu

Véget ért a 21. labdarúgó-világbajnokság. A helyi média világában elsőként a Békéscsabai Médiacentrum vállalt aktív szerepet a világesemény több mint egy hónapig tartó sorozatában. A város főterén óriás led-falon biztosítottuk nap mint nap a városlakóknak azt, hogy közösségi élményként éljék meg a torna mérkőzéseit. Ez így is történt, és a kezdeti lelkesedés nem apadt, sőt! Nem győztük székkel és asztallal kiszolgálni az igényeket. Köszönjük az érdeklődést és köszönöm valamennyi kollégámnak, akik biztosították a közvetítések technikai színvonalát. Bucsai Ákosnak, a Békéscsabai Médiacentrum műszaki vezetőjének erőfeszítései nélkül nem sikerült volna!

A közösségi élmény megteremtésén túl szerkesztőségünk minden média felületén igyekeztünk napi szinten jelen lenni a világ idei legnagyobb sporteseményén, úgy, hogy nem csak átvett anyagokat közöltünk. Különlegességként két kollégánk napi szinten végigtippelte a torna 64 mérkőzését. Köszönet illeti Kovács Dávidot, a 7.Tv felelős szerkesztőjét, sportkommentátorát és Diós Zsoltot, a behir.hu A nap sztorijainak íróját, a Zöld7 egyik szerkesztőjét, hogy a pályán lévő izgalmakat fokozni tudták tippelési versenyükkel.
A Békéscsabai Médiacentrum újra példát mutatott. És ez így lesz a jövőben is.

 

Bali- Hatala Boglárka

főszerkesztő

Békéscsabai Médiacentrum

További programok »

Itthon

Beporzók napját is tartottak a Ligeti vásár és Ökobörzén

A megszokottól eltérően a hónap első szombatján tartották meg a a Ligeti Vásár és Ökobörzét a Körösök Völgye Látogatóközpontban. A kistermelők és kézművesek portékái mellett a helyi lakosok garázsvásárán is lehetett válogatni. A gyermekeket a méhecskék tevékenységének fontosságát hangsúlyozó kézműves foglalkozásokkal várták.
16:11
FEL