Megújult a Gyulai Járási Hivatal

Újabb felújított épületet adott át a Békés Megyei Kormányhivatal, Gyulán. Az európai uniós támogatásnak köszönhetően a Gyulai Járási Hivatal energetikai felújításon átesett épületét vatták fel pénteken, így az ott dolgozók egy megújult, energiatakarékos épületben várhatják az ügyfeleket.

Gyula polgármestere az ünnepélyes átadáson elmondta: egy város szellemiségéről sokat árul el az, hogy milyen állapotban vannak az épületei.

– Egy város megtartó ereje szempontjából nem mindegy, hogy az épített környezet milyen színvonalon áll. Nem sok lehangolóbb dolog van annál, mint mikor az ember olyan településen sétálgat, ahol a középületek és a magánépületek egyaránt leromlott állapotúak – fogalmazott Gyula polgármestere, dr. Görgényi Ernő.

Dr. Kovács József országgyűlési képviselő kiemelte, rendkívül fontos, hogy a közigazgatás átszervezésével párhuzamosan a környezet és az infrastruktúra is megfelelő hátteret nyújtson az ügyintézéshez, a mindennapi munkához.

„Természetesen, amikor nem történik ügyeknek az intézése – járási hivatalok osztályira gondolok – ott pedig megfelelő, kulturált környezetben, jó közérzettel végezzék a munkatársak a munkájukat – mondta el az országgyűlési képviselő, dr. Kovács József.

A beruházás részeként felújították a fa nyílászárókat, hőszigetelték és hangszigetelték a zárófödémet, emellett korszerűsítették a fűtést.

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,