Megkezdődött a Szarvasi Vízi Színház nyári programja

2018. június 16. 12:44 | behir.hu

Szarvas, a történelmi Magyarország közepe, a fantasztikus együttlét az önkormányzat és az alkotók, a művészek között és a közönség - ez indokolja a Szarvasi Vízi Színház sikerét - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára pénteken Szarvason, a Vízi Színház idei, immár nyolcadik évadjának megnyitóján - írja az MTI. 

Fekete Péter azt kérte a közönségtől, a helyiektől és az ott pihenő turistáktól, hogy továbbra is látogassák a teátrumot, s mint a vízi színház társigazgatója, megígérte, hogy kiemelt figyelemmel fogja kísérni a színház jövőjét is. Babák Mihály, a város polgármestere (Fidesz) megköszönte Fekete Péter eddigi munkásságát, s arról biztosította a vendéget, hogy a város lakói szeretik a kultúrát, és a továbbiakban is közreműködnek a vízi színház sikerében.

A megnyitót követően Marc Camoletti: Leszállás Párizsban című vígjátékát láthatta a közönség. A Magyar Teátrumi Társaság, a Békéscsabai Jókai Színház és a Szarvasi Cervinus Teátrum által szervezett és augusztus 19-ig tartó rendezvénysorozat alkalmából minden nap lesz előadás a vízi színházban. A Körös-holtág partján szinte minden műfaj képviselni fogja magát, így a musical, a koncert, a próza, az operett, a cirkuszművészet és a vígjáték. A repertoáron szerepel például a My Fair Lady, A miniszter félrelép, a Bob herceg, a Micimackó, a Klotild néni és a Monte Cristo Grófja.

További programok »

FEL