Mégis hazai pályán játszik a 2. fordulóban az Előre

2022. július 26. 16:09 | Hidvégi Dávid

Az Előre kezdeményezésére az eredetileg augusztus 7-re, vasárnap 19 órára kiírt Békéscsaba–Kazincbarcika mérkőzést pályaválasztói jogcsere miatt Kazincbarcikán rendezték volna, 17:30-as kezdéssel. Mint kiderült, a meccs megrendezését hátráltató tényezők elhárulnak a Kórház utcában a kérdéses időpontra, így nincs akadálya az összecsapásnak.

Mégis hazai pályán játszik a labdarúgó NB II második fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre, mivel az elmúlt hét történései pozitív irányba terelték a Kórház utcai Stadionban folyamatban lévő termálvizes projekt haladását. A kivitelező tájékoztatása szerint augusztus 4-én teljesen befejezik a munkálatokat.

A Békéscsaba 1912 Előre így kezdeményezte a pályaválasztói jogcsere törlését, melyet a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőn elfogadott. Ezáltal visszaáll a sorsolásban szereplő mérkőzések eredeti sorrendje és időpontjai, így a Békéscsaba augusztus 7-én, vasárnap 19 órától mégis hazai pályán, a Kórház utcai Stadionban fogadhatja a Kazincbarcika SC csapatát.

További programok »

Sport

FEL