Megharagudott egy ismerősére, ezért regisztrálta egy társkereső oldalon

2019. július 22. 16:18 | behir

Személyes adattal visszaélés vétség elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert egy nő fényképével létrehozott egy profilt egy internetes partnerkereső oldalon. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Internetes hirdetésre hivatkozva vette fel a kapcsolatot az egyik közösségi oldalon egy férfi egy békéscsabai nővel. A nő nem regisztrált semmilyen társkeresőn, nem tudott róla, hogy a fényképe fent van egy ilyen weboldalon. A történtek után feljelentést tett a rendőrségen. Kiderült, hogy egy ismerőse, aki megharagudott rá, az egyik közösségi oldalon lévő profiljáról lementette a képeket, majd egy becenévvel és bemutatkozással együtt feltette a partnerkereső oldalra. A férfi kihallgatásán elismerte, hogy regisztrálta a nőt, amit később megbánt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 46 éves békéscsabai férfit személyes adattal visszaélés vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait július 19-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Horrorkaravánt fogtak az M44-esen

A különféle túlterhelt és furcsán összerakott utánfutós szerelvények a magyarországi autópályák és autóutak jelenségei. Békés megyében nemrég adták át az M44 Kondoros-Tiszakürt közötti szakaszát, így csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenik meg az első veszélyes autószállító szerelvény.
14:18
FEL