Megfogadta, hogy boldog lesz

2016. május 24. 13:50 | Fekete Kata

Napról napra rohamosan növekszik az ÉLETKEdvlők száma. A követők minden nap olvashatnak Lippai Mariannától egy tanácsot. Éppen ezért jogosan merülhet fel bennük, hogy: de ki ez nő?

– Lippai Marianna vagyok. Egy nő a sok közül. Egy olyan nő, aki egykor anya volt. Boldog anya. 1997-ben született egy csodaszép kislányom, akiről aztán 5 és fél évesen kiderült, hogy halálos beteg. Küzdöttünk, amíg lehetett, majd 2010-ben 13 évesen elment – mondta Lippai Marianna. - A küzdelmes nyolc év alatt én végig hittem abban, hogy van mennyország. Talán ezért is tudtam őt elengedni. Amikor azonban elengedtem, az utolsó együtt töltött napunkon megígértem neki, hogy a további életemet itt, a földön boldogan fogom eltölteni még akkor is, ha ő nagyon hiányzik majd. Azaz, hogy boldog leszek. Azóta tartom az ígéretemet.

Ahogyan Marianna megfogalmazta, ez azt jelenti, hogy mert új életet kezdeni, új városba költözni, új emberekkel ismerkedni, újra férjhez menni és újra szerelmes lenni. Fokozatosan szedte össze minden erejét, még jobban megerősítette a hitét és három éve létrehozta az ÉLETKEdvet, amelyben benne van a lánya, ez az ÉLETKE.

Marianna három éve folyamatosan ír a követőinek, előadásokat tart az „életből”, a tapasztalataiból, a túléléséről. Mert bele is halhatott volna, de inkább a boldogságot választotta, hiszen megígérte a lányának. S ennyi idő alatt két dolgot megtanult: nem fél a haláltól és tudja, hogy minden nap ajándék. Mert mindig csak a most és a jelen pillanat számít! Semmi más. 

Lippai Marianna Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban tart ÉLETKEdv előadást május 26-án, csütörtökön 18 órától. Jegyek kaphatóak a Csabagyöngye Kulturális Központ Információs pultjánál munkanapokon 8.00 és 20.00 óra között.

 

FEL