Marad Békéscsabán a korábbi válogatott beállós

2022. március 23. 18:42 | Hidvégi Dávid

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 2023. június 30-ig érvényes szerződést kötött Mayer Szabinával, így a beállós a következő idényben is a lila-fehérek játékosa lesz – írja közleményében a klub.

A korábbi válogatott játékos 2021 nyarán igazolt a csapathoz és rutinos játékosként azonnal alapemberré vált. Mayer Szabina a házi góllövőlista 2. helyén áll, 22 mérkőzésen 73 alkalommal talált a kapuba.

– Tavaly egy rendkívül befogadó és barátságos közegbe érkeztem. A klub és a város kiválóan alkalmas arra, hogy csak és kizárólag a kézilabdára koncentráljon minden játékos. Az NBI-ben szeretném majd befejezni pályafutásom, így minden olyan dolog, amire szükségem van adott Békéscsabán, nem volt kérdés hol folytatom a következő szezonban – mondta a beállós szerződés aláírását követően.

További programok »

Sport

A Bundesligából igazolt irányító-átlövő Békéscsabára

A női kézilabda NB I-ben szereplő TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött a svéd állampolgársággal is rendelkező Fatos Kücükyildizzel, aki a német első osztályban szereplő Sport-Union Neckarsulm csapatától érkezett a lila-fehér klubhoz – jelentette be az egyesület csütörtök este.
08:18
FEL