Már megvásárolhatóak a jegyek a Győr elleni hazai bajnoki mérkőzésre

2018. december 28. 08:00 | behir.hu

A nagy érdeklődésre való tekintettel az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE megkezdte a belépők értékesítését a 2019. január 9-én, szerdán 18 órakor kezdődő Győri Audi ETO KC elleni hazai bajnoki találkozóra – derül ki a Békéscsabai Előre NKSE sajtóközleményéből.

A jegyek a megszokott árakon (felnőtt: 1.300,- Ft, diák/nyugdíjas: 1.100,- Ft, családi: 2.500,- Ft) a mérkőzés napjáig megvásárolhatók lesznek a Hetes Kft. Andrássy úti sportáruházában. Mivel a lila-fehér együttes 2019. január 13-án, vasárnap is hazai pályán szerepel a Mosonmagyaróvár ellen, a klubvezetés kedvezményes árú (felnőtt: 2.000,- Ft, diák/nyugdíjas: 1.500,- Ft) kombinált belépőket is értékesít, amellyel mindkét bajnoki összecsapás megtekinthető lesz.

 

 

További programok »

Sport

Wild Komlós: baráti vadnyugati versengés – galériával

A négynapos XX. Wild Komlós vadnyugati lövészverseny második napján jártunk pénteken Tótkomlóson, ahol az amerikai vadnyugat szagát, avagy a lőpor füstjét is megérezhettük. A verseny résztvevői hatalmas rajongói a westernfilmeknek, valamint a szerelt lőszeres, valamint az elől töltős, feketelőporos fegyvereknek, és jól is bánnak velük.
16:23
FEL