Már megvásárolhatóak a jegyek a Győr elleni hazai bajnoki mérkőzésre

2018. december 28. 08:00 | behir

A nagy érdeklődésre való tekintettel az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE megkezdte a belépők értékesítését a 2019. január 9-én, szerdán 18 órakor kezdődő Győri Audi ETO KC elleni hazai bajnoki találkozóra – derül ki a Békéscsabai Előre NKSE sajtóközleményéből.

A jegyek a megszokott árakon (felnőtt: 1.300,- Ft, diák/nyugdíjas: 1.100,- Ft, családi: 2.500,- Ft) a mérkőzés napjáig megvásárolhatók lesznek a Hetes Kft. Andrássy úti sportáruházában. Mivel a lila-fehér együttes 2019. január 13-án, vasárnap is hazai pályán szerepel a Mosonmagyaróvár ellen, a klubvezetés kedvezményes árú (felnőtt: 2.000,- Ft, diák/nyugdíjas: 1.500,- Ft) kombinált belépőket is értékesít, amellyel mindkét bajnoki összecsapás megtekinthető lesz.

 

 

További programok »

Sport

A csabai röplabdás lányok készen állnak a folytatásra

Gőzerővel készül az Extraliga folytatására a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. Tóth Gábor együttese januárban az Újpest és a Nyíregyháza ellen tesztelt a bajnoki szereplés előtt. A BRSE a hazai pontvadászat újra indulása előtt a nemzetközi kupaporondon is érdekelt.
16:28
FEL