Malaca volt - Temesi Edit lett a Csabagyöngye egymilliomodik látogatója

2017. december 21. 17:07 | Mikóczy Erika

Szerdán este, a Csabagyöngye Kulturális Központ az egymilliomodik látogatóját köszöntötte A fény felé című koncerten, ahol Csík János, Őze Áron, Szokolay Dongó Balázs, Balogh Kálmán, Auksz Éva és Bognár András lépett fel megzenésített versekkel, karácsonyra hangoló műsorral.

A Csabagyöngye az intézmény 2013. januári nyitása óta figyeli akkurátusan vendégei számát. A kulturális központ vezetése és munkatársai a minőségi eseményeket és kiszolgálást tartják szem előtt, programjaik sok látogatója és közösségeik nagy száma okán várható volt, hogy az egymilliomodik látogató is megérkezik az év végén.

Mivel a koncerten igen szép számú közönség gyűlt össze, a kulturális központ sajátos megoldást választott az egymilliomodik látogató kiválasztására. Három szék aljára ragasztottak valamit. Akik egy-egy képet találtak, ők lettek az intézmény 999 998-ik és a 999 999-ik látogatói, de ők is ajándékkal térhettek haza.

A harmadik szék alján egy játékmalacka várta, hogy megtalálják. Ezúttal Temesi Editnek lett malaca, ő találta meg a játékot, így ő lett a Csabagyöngye egymilliomodik látogatója. Az intézmény nevében Szente Béla igazgató és Herczeg Tamás igazgatóhelyettes igazi meglepetéssel szolgált az egymilliomodik nézőnek: ő jövő évben akár mindegyik programon ingyenesen vehet majd részt.

 

 

További programok »

Itthon

Eltiltás hatálya alatt vezetett a békéscsabai férfi, börtönbüntetésre ítélték

Eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés bűntette miatt az Orosházi Járási Ügyészség vádirata alapján 8 hónap időtartamú végrehajtandó (!) börtönbüntetésre ítélt jogerősen az Orosházi Járásbíróság előkészítő ülésén egy 55 éves büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő békéscsabai férfit. A bíróság ezen felül 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és 3 évre a közúti járművezetéstől is.
10:47
FEL