Made in Hungária: Több százan gyűltek össze a Szent István téren - galéria

2022. július 9. 06:34 | Csiffáry Zsuzsanna

A Városházi Esték zárásaként július 8-án pénteken este, a Made in Hungária című musicalt láthatta a közönség a Szent István téren, a Békéscsabai Jókai Színház előadásában. A Csabai Nyár programsorozat a következő hetekben is folytatódik.

A közönséget a városháza díszudvarára várták az elmúlt két hétben, a Made in Hungária előadását azonban a főtéren láthatták a színházkedvelők pénteken. Az időjárás is kedvezett a közönségnek, közel nyolcszázan sétáltak ki a Szent István térre, hogy megnézzék a musicalt. 

– A Made in Hungáriára méltán lehetünk büszkék, egy, a közönség által is nagyon szeretett előadásról van szó. Óriási sikerrel ment az évadban, és zenés műfaj lévén úgy gondoltuk, hogy ezzel kedveskedünk a nézőknek. Hozzá kell tennem, hogy az évad során várható némi programváltozás. A Szabin nők elrablása című előadás jogtulajdonosaival nem sikerül megegyeznünk. Így ezt le kell cseréljük, de szeretném megnyugtatni a bérleteseinket, hogy nem maradnak megtérítetlenül, hiszen az Anconai szerelmesek című zenés vígjátékot hozzuk el a színpadra – mondta el az előadás előtt Seregi Zoltán, a teátrum direktora az előadás előtt. 

A darab Fenyő Miklós zenei karrierjének kezdetét meséli el, Ormándy M. Kevével a főszerepben. 

 

Galéria

 

További programok »

Kultúra

FEL