Kilenc előadást láthat a közönség a Városházi Esték részeként

2023. június 22. 15:32 | Csiffáry Zsuzsanna

Június 22-én indul a Csabai Nyár részeként a Városházi Esték. A programsorozatban többek között musical, vígjáték és cirkuszi program is megtalálható, vidéki és budapesti társulatok előadásai is láthatók lesznek. A Békéscsabai Jókai Színház igazgatója kiemelte, hogy a teátrum munkatársai régóta készülnek és változatos előadásokkal várják a látogatókat.

– A programsorozat a békéscsabaiak identitásához tartozik – fogalmazott Varga Tamás, alpolgármester a 7.Tv Aktuális című magazinjában – Három évtizedes múlttal rendelkező programsorozatról van szó, amely sokat formálódott, alakult, de az alap változatlan maradt. A helyszínen szabad ég alatt lehet előadásokat nézni neves, országos hírű művészekkel.

– A Városházi Estéknek óriási hagyománya van Békéscsabán. Idén a programsorozat Molnár Piroska és Jordán Tamás főszereplésével kezdődik június 22-én a Kései találkozások című romantikus vígjátékkal, majd Gubik Petra és Kocsis Dénes Dé-jávu című musical estje, aztán egy retró show lesz Janza Kata és Polyák Lilla előadásában – ezt már Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója foglalta össze.

A program július 7-én, pénteken egy, a Békéscsabai Jókai Színházban nagy sikerrel játszott darabbal zárul. Az Anconai szerelmesek című zenés komédiát ezúttal a Szent István téren láthatja a közönség. Az előadásra az állóhely ingyenes, az ülőhelyekért viszont jegyet kell váltania a nézőknek.

További programok »

Itthon

FEL