Labdarúgás: Újabb vereséget szenvedett az Előre második csapata

2022. október 30. 19:15 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre második csapata 2-1-es vereséget szenvedett a Karcagi SE otthonában a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 15. fordulójában.

KARCAGI SE-BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. 2-1 (1-0)
Balmazújváros, 150 néző. Vezette: Horváth M. (Deme, Czeglédi)
KARCAG: Fedinisinec – Pap, Misák, Kuti, Tóth M. – Juhász, Virág, Oláh – Maruscsák, Nagy N., Tóth G. Vezetőedző: Igor Bogdanovics.
BÉKÉSCSABA: Zábráczki – Szabó Zs., Bacsa, Izing, Hodonicki – Marik, Farkas B., Balla, Sipos, Bónus – Oláh Á. Vezetőedző: Szenti Zoltán, Nagy Sándor.
Gólszerzők: Oláh, Kuti ill. Mágocsi

A csabaiak a Debrecen második csapatának legyőzése után négy nyeretlen meccsel és sereghajtó pozícióból érkeztek a Karcag ideiglenes otthonába, Balmazújvárosba. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei gárda ezzel ellentétben legutóbbi négy meccséből hármat megnyert és a 4. helyen állt a találkozó előtt.

A pályaválasztó karcagiak voltak tehát a mérkőzés esélyesei, a félidőben ennek megfelelően Oláh Norbert 34. percben szerzett góljával vezettek. A második félidőben ugyan a csereként beszálló Mágocsi Bence betalált, de Kuti Krisztián is eredményes volt, így a karcagiak ha szoros mérkőzésen is, de 2-1-re nyertek.

A csabaiak vereségükkel nem tudtak közelebb zárkózni a riválisokhoz, továbbra is a tabella 20. helyét foglalják el a Keleti csoportban. Szenti Zoltán és Nagy Sándor együttese egy hét múlva, a középmezőnyben elhelyezkedő BKV Előre csapatát fogadja a 4-es Honvéd utcai sporttelepen.

További programok »

FEL