Labdarúgás: Keleti rangadón született meg az Előre II. második sikere

2022. szeptember 29. 08:15 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre második csapata 5-1-re kiütötte a DVSC II. együttesét a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 10. fordulójában.

A találkozót sereghajtó pozícióból váró csabai fiatalok gyorsan megszerezték a vezetést: az 5. percben Oláh Ákos volt eredményes (1-0). A félidő hajrájához közelítve Pap Szabolcs duplázta meg a hazaiak előnyét (2-0).

A második félidőben sokáig nem változott az eredmény, a lilák tartották a különbséget, a hajrában pedig kiütötték ellenfelüket: a 75. percben Bónus Marcell döntötte el a három pont sorsát (3-0). Az utolsó tíz percben előbb Marik Soma, majd Izing Martin is betalált, a vendégek csak a 92. percben szépítettek, Sárosi Norbert állította be az 5-1-es végeredményt.

Szenti Zoltán és Nagy Sándor együttese sikerével elmozdult az utolsó helyről és megszerezte második győzelmét a szezonban.

– Gratulálok a csapatnak! Az öltözőben is elmondtam, ha egymásért is küzdünk és mindenki teszi a dolgát, akkor annak az eredményben is tükröződnie kell. Ma látszott a srácokon, hogy mindent alárendelnek a sikerért, így ennek jutalma lett a megérdemelt győzelem – értékelt Nagy Sándor, a csabai klub hivatalos oldalán.

A csabaiak október 2-án, vasárnap a Vasas II. otthonában lépnek majd pályára legközelebb.

 

További programok »

FEL