Labdarúgás: Hetedikre sikerült - megszerezte első pontjait az Előre II.

2022. szeptember 4. 13:44 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre második csapata 3-0-ra legyőzte a Hatvan csapatát, ezzel megszerezte első győzelmét a labdarúgó NB III Keleti csoportjában.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II.–FC HATVAN 3–0 (2–0)
Békéscsaba. Vezette: Dobai (Molnár A., Juhász L.)
BÉKÉSCSABA II.: Tóth A. – Varga t., Sipaki, Babinyecz, Zahorán – Pap. Sz. (Rajsli 78.), Balla, Sipos, Bónus (Marik 65.) – Ilyés (Bacsa 87.), Oláh Á. Vezetőedző: Szenti Zoltán, Nagy Sándor.
HATVAN: Sándor – Tarjáni (Szabó R. 78.), Tarnóczi, Labát, Bárkányi, Karácsony – Sipos J. (Sármány 69.), Panyi, Szabó B. (Szanku 46.), Dinka (Fellner 46.) – Kitl K. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.
Gólszerzők: Varga T. (20.), Ilyés (41.), Oláh Á. (87.)

A csabai fiatalok rosszul kezdték az idei bajnokságot, hat mérkőzésen hatszor kikaptak, ráadásul súlyos vereségek is jöttek, a Pénzügyőr ellen pedig 3-0-s előnyről sem sikerült a pontszerzés.

A vasárnapi rivális sem állt sokkal jobban a tabellán, négy ponttal a 18. helyről várta az összecsapást. Szenti Zoltán és Nagy Sándor csapata ezúttal koncentráltan játszott, a 20. percben Varga Tamás szerzett vezetést, a félidő vége előtt pedig Ilyés Tamás is betalált. A hajrában Oláh Ákos bebiztosította a győzelmet, a csabaiak 3-0-ra diadalmaskodtak.

Az együttes ellépett az utolsó helyről és megközelítette legyőzött riválisát a tabellán. A lilák második csapata egy hét múlva az élmezőny egyik tagját, a Putnokot fogadja hazai pályán.

 

További programok »

FEL