Labdarúgás: Debrecenben is kikapott az Előre II.

2022. november 27. 15:18 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre II. 1-0-s vereséget szenvedett a DEAC otthonában vasárnap délután a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 19. fordulójában.

DEAC–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. 1–0 (1–0)
Debrecen, 150 néző. Vezette: Práth (Bőhm, Sztányi)
DEAC: Ratku – Lakatos, Ujvárosi, Orosz, Korhut – Soltész, Sándor (Tóth S. 91.), Kónya, Al Sheraji – Kerekes (Aranos 88.), Trencsényi (Bidzilya 35.). Vezetőedző: Sándor Tamás.
BÉKÉSCSABA II.: Tomori – Trescsula, Balla (Orvos 63.), Izing, Bacsa (Sipaki 46.) – Pap Sz., Váradi, Sipos, Marik (Mágocsi 57.) – Oláh Á., Bónus. Vezetőedző: Szenti Zoltán, Nagy Sándor.
Gólszerző: Al Sheraji (44.)

A sereghajtó, nyolc bajnoki mérkőzés óta nyeretlen csabaiakra nehéz feladat várt, hiszen az élmezőny mögött, 5. pozíciót elfoglaló DEAC otthonában kellett pályára lépni a hétvégi fordulóban.

Az első félidőben a DEAC irányította a játékot, azonban sokáig úgy tűnt, hogy nem születik gól. A félidő hajrájában azonban a csereként beállt Bidzilya Anton készített elő, a jemeni felmenőkkel rendelkező Al-Sheraji Rauf pedig a higgadtan lőtt a csabai kapu bal sarkába (1-0).

A csabaiaknak ugyan támadniuk kellett volna az egyenlítésért, de sok esélyük nem volt az egyenlítésre a második félidőben, Bidzilya Anton járt a legközelebb az újabb találathoz, de csak a kapufát találta el.

A 20. helyen álló csabaiak egy hét múlva az éllovas BVSC otthonában zárják a 2022-es évet.

 

További programok »

FEL