Labdarúgás: A DEAC-ot is legyőzte az Előre II.

2021. október 20. 15:25 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre II. 2-1-re nyert a DEAC ellen a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 13. fordulójában, szerdán délután. Brlázs Gábor együttese ezzel pontszámban utolérte a forduló előtt 3. helyen álló debreceni csapatot.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II.-DEAC 2-1 (2-0)
Békéscsaba, Kórház utcai stadion, 100 néző. Vezette: Nagy A. (Molnár L., Juhász L.)
BÉKÉSCSABA: Apró – Szabó Zs., Fazekas, Czvalinga, Zelik – Váradi (Styecz 84.), Hodonicki, Zvara, Bónus (Farkas Á. 92.) – Ilyés (Tóth P. 66.), Oláh Á. (Bukor 84.). Vezetőedző: Brlázs Gábor.
DEAC: Tóth D. – Virág, Soltész (Székely 46.), Orosz – Lakatos (Gaczella 80.), Jankelic – Sárosi, Sándor T., Spitzmüller (Al-Sheraji 60.) – Bereczki, Trencsényi (Tochukwu 46.). Vezetőedző: Sándor Tamás.
Gólszerzők: Oláh Á. (21.), Ilyés (47.) ill. Al-Sheraji (88.)

A csabaiak jó formában várták a rangadót, hiszen a legutóbbi hat mérkőzésből öt győzelem és mindössze egy, Putnok elleni vereség szerepel a mérlegben. A debreceniek viszont jó kezdés után az elmúlt két fordulóban csak egy pontot gyűjtöttek, így javítani szerettek volna.

A Békéscsaba Oláh Ákos révén szerzett vezetést a találkozó 21. percében. A házigazda a szünetet követően Ilyés Tamás szezonbeli 12. bajnoki góljával megduplázta az előnyét. A debreceniek cserékkel próbáltak frissíteni, de csak a szépítésre futotta a vendégek erejéből, Al-Sheraji állította be a 2-1-es végeredményt a 88. percben.

Brlázs Gábor együttese ezzel a sikerrel beérte pontszámban a DEAC gárdáját és már 26 pontos a bajnokságban. A csabaiakra vasárnap még nehezebb feladat vár, hiszen a 2. helyen álló BKV Előre lesz az ellenfél idegenben.

 

További programok »

FEL