Labdarúgás: Kétszer is vezetett két góllal az Előre II., mégis kikapott Sényőn

2021. szeptember 4. 18:33 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre második csapata fordulatos mérkőzésen 4-3-as vereséget szenvedett a Sényő együttesétől a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 6. fordulójában.

Sényő-Carnifex FC – Békéscsaba 1912 Előre II. 4-3 (0-2)

Sényő, Vezette: Tóth Tamás (Tőkés Róbert, Kövér Tamás)

Sényő: Járvás Levente, Bodó Gábor, Klepács Krisztián, Szilvási Péter, Fenyőfalvi Dávid, Kalocsai László, Farkas Márk, Páll Zsombor, Jócsák Dávid, Kapacina Valer, Vámos Márk. Cserék: Nagy Máté Zsolt, Fabu Márton, Toldi András Dávid, Schmidt Péter, Lakatos László, Tóth Márk, Orosz Máté. Edzők: Imrő László, Fiumei Viktor.

Békéscsaba: Apró Ármin, Sipaki Patrik, Styecz Bence, Váradi Ádám, Oláh Ákos, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Zelik Csaba, Szabó Csaba, Szabó Zsombor. Cserék: Winter Dániel, Hodonicki Márk, Kasik Ákos, Czvalinga Áron, Bukor Zoltán Márk, Pap Szabolcs, Varga Tamás. Vezetőedző: Brlázs Gábor.

Gólszerzők: Toldi A. (55., 72., 90.), Kapacina (76.) ill. Ilyés (9.), Bónus (28.), Oláh Á. (69.)

A forduló előtt, hétközi győzelmének is köszönhetően a csabaiak álltak jobban, kétszer annyi pontot gyűjtöttek, mint a szabolcsi község csapata. Brlázs Gábor együttese nyolc, míg a sényői gárda négy egységgel állt a tabellán.

Az Előre II. kezdte jobban a csatát: Ilyés Tamás és Bónus Marcell góljaival szűk félóra után 2-0-ra vezetett, sőt, a félidőben is ez volt az állás. A második játékrész elején a szünetben csereként beálló Toldi András szépített, ekkor még kevesen gondolták, hogy végül ő lesz a mérkőzés hőse. Főleg úgy, hogy Oláh Ákos a 69. percben visszaállította a kétgólos differenciát! A szabolcsiak azonban nem adták fel: hét perccel később, Kapacina Valer találata után már döntetlen volt az állás. A házigazda annyira lendületbe jött, hogy a mesterhármast szerző Toldi révén a három pontot is megszerezte a 90. percben (4-3).

A Békéscsaba a második vereségét szenvedte el a szezonban és továbbra is a középmezőnyben, a 9. helyen áll a Keleti csoportban. Brlázs Gábor csapata jövő vasárnap a nagy múltú, a szezonben viszont eddig csak egy pontot gyűjtő Salgótarjáni BTC-t fogadja a Kórház utcában.

 

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL