Labdarúgás: Háromgólos vereséget szenvedett az Előre II.

2022. május 22. 14:40 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre II. 2-2-es félidő után 5-2-es vereséget szenvedett a 4. helyen álló Hajdúszoboszlótól a labdarúgó NB III 37. fordulójában.

A vendégek gyorsan kétgólos előnybe kerültek, Csiki Norbert után Kis Szabolcs a 10. percben már 2-0-ra alakítottaz állást. A Békéscsaba nem adta fel és még az első félidőben egalizált: Szabó Zsombor a 32. percben szépített, majd hét perccel később Varga Tamás egyenlített (2-2).

A szünet után negyedóra alatt eldőlt a meccs: az 55. percben Szabó Lajos szerzett vezetést a hajdúszoboszlói együttesnek, majd három perccel később Máté János ismét kétgólosra növelte a különbséget (2-4). A hajrában Lénárt Gergő is betalált, aki a 81. percben beállította az 5-2-es végeredményt.

A Hajdú-Bihar megyei gárdának ezzel a sikerrel még maradt esélye a dobogós helyezésre is. A Békéscsaba a 10. helynél már nem zárhat előrébb, azonban az, hogy a következő szezonban melyik osztályban szerepel, az a vasárnap esti Békéscsaba-III. kerület NB II-es kiesési rangadó függvénye!

 

További programok »

FEL