Labdarúgás: Döntetlennel kezdett a Békéscsaba 1912 Előre második csapata

2021. augusztus 1. 14:30 | Papp Ádám Sándor

Az NB III Keleti csoportjának nyitófordulójában a Füzesgyarmati SK együttesét látta vendégül a Békéscsaba 1912 Előre II.

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia centerpályáján játszott találkozó első félidejében mindkét együttes tapogatózott, próbálta kiismerni ellenfelét. A játékrész végül 0:0-ás döntetlennel ért véget. Az izgalmak a második 45 percben következtek. A 61. percben a vendégek jutottak előnyhöz Molnár Márkó Miklós találata után. Nem kellett sokáig várni a válaszra, a Békéscsaba Váradi Ádám révén 5 perccel később kiegyenlített. A 20 éves játékos itt még nem fejezte be: a 81. percben ismét betalált a Füzesgyarmat kapujába, így már az Előre volt előnyben 10 perccel a vége előtt. A lilák azonban nem tudták megtartani előnyüket. A 86. percben a vendégek kiegyenlítettek Cigan Cristian-Lucian találata után. A mérkőzés így 2:2-es eredménnyel ért véget.

A Békéscsaba 1912 Előre második csapata legközelebb augusztus 11-én szerdán lép pályára a Tiszafüredi VSE otthonában. 

További programok »

Sport

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL