Labdarúgás: Hajdúszoboszlón sem sikerült a pontszerzés a csabai fiataloknak

2022. augusztus 4. 06:28 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre II. 2-0-s vereséget szenvedett az Aqua-General Hajdúszoboszló otthonában a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 2. fordulójában.

Szenti Zoltán vezetőedző együttese nem kezdte jól a szezont, miután vasárnap hazai pályán 4-0-s vereséget szenvedett a dobogó esélyes BVSC-től.

A következő rivális, Hajdú-Bihar megyei gárda Hatvanban egy pontot szerzett a bajnoki rajton. A szerdai összecsapás első félidejében nem született gól, majd a fordulást követően három perccel Dan-Marius Constantinescu szerzett vezetést a Hajdúszoboszlónak. A korábban Füzesgyarmaton szereplő támadó a 62. percben is betalált, beállítva a 2-0-s végeredményt.

A csabaiak második csapata így a Tiszaújvárossal és az Egerrel együtt még pont nélkül a tabella végén foglal helyet. A lilák másfél hét múlva, augusztus 14-én éppen a hevesiek ellen javíthatnak és szerezhetik meg első pontjaikat.

A másik két Békés megyei csapat közül a Füzesgyarmat 4-1-es vereséget szenvedett a BVSC otthonában, míg a Körösladányi MSK megszerezte első győzelmét, miután a korábbi csabai kapussal Uram Jánossal és támadóval, Birtalan Botonddal felálló Vasas II. ellen. A 3-1-es siker alkalmával Wéber László kétszer, Farkas János pedig egyszer volt eredményes.

 

További programok »

FEL