Labdarúgás: Brlázs Gábor marad a csabai kispadon

2022. május 26. 11:50 | Kovács Dávid

A 46 éves szakvezető irányításával harcolta ki a bennmaradást a Békéscsaba 1912 Előre a másodosztályban.

A csabai klubvezetés úgy döntött, hogy Brlázs Gábor marad az NB II-es csapat vezetőedzője a 2022/2023-as idényben is - jelentette be az egyesület hivatalos oldala. A klub minden kérdésben megegyezett a 46 éves békéscsabai szakemberrel, aki a továbbiakban is élvezi a többségi tulajdonos, valamint a klubvezetés bizalmát és támogatását, így a következő szezonban is vezetőedzőként irányítja majd a lila-fehér együttest.

A szakvezető Schindler Szabolcs távozása után másodszor vállalt felelősséget beugróként az első csapat munkájáért és mindkét alkalommal sikerrel teljesített, így a vezetőség számára is egyértelmű volt a további együttműködés lehetőségének megteremtése - zárul a közlemény.

Brlázs Gábor egy pécsi sikerrel nyitott a kispadon, ezt követően ugyan három vereséget szenvedett a csapat, de végül a III. kerület elleni 2-1-es sikerrel kiharcolta a bennmaradást.

 

További programok »

Sport

Az első magyar sportolók már megérkeztek az olimpiai faluba

Még nem tombol teljes erővel az olimpiai láz Párizsban, de építkeznek a nagy megnyitóra és érkeznek a sportolók is. Az első magyar sportolók és a háttérállomány számos tagja már szombaton beköltözött az olimpiai faluba, hétfőtől pedig jönnek a nagyobb küldöttségek.
10:26
FEL