Labdarúgás: A csabaiak a Tiszakécske együttese ellen kezdik a szezont

2019. augusztus 2. 16:36 | Papp Ádám Sándor

A Tiszakécske együttese ellen kezdi a 2019/2020-as bajnoki szezont a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó csapata. A viharsarki együttes edzője elmondta: mindent megtesznek a vasárnapi mérkőzésén azért, hogy az új idény első találkozóján megszerezzék a 3 pontot.

Hetvenhat nap után ismét tétmérkőzést játszik a Békéscsaba 1912 Előre csapata. Ribánszki Lászlóék felkészülési összecsapáson már pályára léptek az átalakított Kórház utcai stadionban, azonban több új játékos is először húzhatja magára bajnoki találkozón a lila-fehér szerelést.

– Megtiszteltetés lenne a Békéscsaba mezét felhúzni az első bajnoki találkozón. Remélem a vezetőedzőnk bizalmat szavaz számomra. Különös idegességet nem érzek magamban, azok az idők már elmúltak, de izgatottság és bizonyításvágy van bennem – fogalmazott a csabaiak egyik új szerzeménye, Kovács Ádám.

A csabaiak vezetőedzője elmondta, hogy jól sikerült a nyári felkészülés, az új játékosokat sikerült beépíteni a csapatba. Schindler Szabolcs hozzátette, hogy agresszív, motivált játékot és győzelmet vár együttesétől az első mérkőzésen.

– Sok tehetséges játékos van az ellenfél keretében, de ami a legfontosabb, hogy mi győzelemre játszunk és győzni szeretnénk. A játékosoknak motiváltnak kell lenniük, ezzel szerintem nincs probléma, az előző edzőmeccseken is azt láttam, hogy ez megvan. Fontos továbbá az, hogy nyugodtak legyünk, hazai pályán sem szabad kapkodni – ez egy nagyon fontos tényező lesz a bajnokságban – emelte ki a Békéscsaba 1912 Előre trénere.

A Békéscsaba-Tiszakécske NB II-es bajnoki mérkőzés vasárnap 19 órakor kezdődik. A találkozón a hazaiak védője, Szélpál Norbert 100. tétmérkőzésén léphet pályára lila mezben.

További programok »

FEL