Labdarúgás: 4-1-es vereséget szenvedett a Békéscsaba 1912 Előre Dorogon

2019. november 8. 17:05 | Hidvégi Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre újabb vereséget szenvedett ezúttal a Dorogi FC ellen a labdarúgó másodosztály tizenhatodik fordulójában.

A találkozó első gólját a 36. percben az a Délczeg Gergely fejelte, aki eddigi hét találatával a csapat házi gólkirálya. A vendég csabaiak nem tudták rendezni a soraikat, ugyanis két perccel később ismét betalált a Dorog Paudits Patrik révén.

A szünetben 2-0-val fordultak a csapatok. A második félidőben kiegyenlített volt a játék, de a 78. percben újra hálót találtak a piros-feketék, ugyanis a szögletet követően Ribánszky László hiába hárított, a kipattanót Földi Botond értékesítette.

Nyolc perccel később a hazai csapat beadta a kegyelemdöfést a viharsarki alakulatnak, miután a csereként beálló Vígh Ádám egy jobb oldali beadást követően megszerezte szezonbéli első gólját. Az Előre a hosszabbításban tizenegyesből szépíteni tudott, amelyet Pantovics Nikola lőtt nagy erővel a kapu közepébe, ezzel kialakítva a 4-1-es végeredményt.

A Dorogi FC a győzelmével maradt a tabella hetedik helyén, míg a Békéscsaba a tizennegyedik helyen várja a Merkantil Bank Liga tizenhetedik játéknapját. Schindler Szabolcs együttese vasárnap a Soroksári SC-t fogadja a Kórház utcai stadionban.

További programok »

Sport

Kovács Anett a Ferencvárosban folytatja a pályafutását

A Békéscsabai Előre NKSE szélső játékosa még a békési megyeszékhelyen fejezi be az idei bajnoki szezont, de nyártól már a Ferencvárost erősíti. Kovács Anett a csabai klub egyik legeredményesebb játékosa, így a liláknak nehéz lesz pótolniuk őt a következő idénytől.
2020. február 26. 15:04
FEL