Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!

A Coop üzletlánc országos turnéval támogatja a sportolóinkat.

A Coop üzletlánc gyémánt fokú támogatója a Magyar Olimpiai Csapatnak. Most országjáró körúton vannak a „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” rendezvénysorozattal. A cél a sportolók lelki és mentális támogatása a szurkolók segítségével.        

Az áruház lánc több mint 20 éve támogatja az olimpiai csapatot, ám nem csak anyagilag. A dolgozók, a vezetőség és a meghívott gyerekek is azt szeretnék, ha az olimpikonokhoz eljutnának a jó kívánságaik és az egész ország biztatása. – Ez egy nemzeti összetartozásról szól. Az emberek ugyanúgy szeretnének elismerést a munkájuk után és a legkiválóbb sportolók azokat a sikereket mutatják meg, azokat érik el. Ezek mögött óriási munka van a részükről és ez megbecsülést, tiszteletet érdemel. Amikor mi magunk és a mi vásárlóink is szurkolnak és az olimpiai sikereknek is örülnek  vagy egyáltalán annak, hogy ott olimpiai színeket láthatnak akkor picit saját magukat a saját sikereket is megélik. – foglalta össze dr. Rédai István, a CO-Op Satrt Zrt. vezérigazgatója.

A gyerekek leginkább biztatásokat írtak a zászlókra: – Hajrá magyarok! Várod már az Olimpiát? Igen nagyon!

Wichmann Tamás, többszörös magyar bajnok, olimpikon kenus szerint nagyon fontos, hogy itthonról szurkoljunk a leendő bajnokoknak.- Egy ilyen versenyen való részvétel nem csak abból áll, hogy fizikailag, szellemileg felkészüljünk és technikailag tökéletesek vagyunk, hanem az amit otthonról kap! És mi az otthon? Mi vagyunk az otthon azoknak a versenyzőknek, akik bennünket képviselnek majd az olimpián.

Az áruház lánc vezetősége fontosnak tartja, hogy a dolgozók is űzzenek valamilyen sportot, hiszen ilyenkor sokkal energikusabb, boldogabb az ember. 

A „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” program következő állomása Tamási lesz, ezen felül még további 10 helyszínre látogat el az áruház lánc.

 

Megosztás:

Címke: , ,